Taxi Amsterdam noord TaxiVIP

Onze diensten:

Schiphol Taxi
Zakelijk Vervoer
BoB-ThuisBrengService
Privechauffeurs
Groepsvervoer
Evenementen Vervoer
Koeriers Service 24 Uur
Ophalen op Schiphol

Taxi Tarieven

Wilt U goedkoop / voordelig een taxi reserveren ? Bel 0031 20 341 85 94 Of Reserveer Online

 

Altijd de beschikking over de taxi

Bent up zoek naar een taxi in Amsterdam Noord en zoekt u hiervoor een betrouwbaar taxibedrijf dat altijd bereikbaar is en uw rit veilig en snel kan uitvoeren? Neem dan contact op met Taxi Amsterdam Noord. Onze centrale is 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar om u op elk gewenst tijdstip van en naar Amsterdam Noord te vervoeren. Onze taxichauffeurs zijn allemaal zeer ervaren en kennen de stad Amsterdam als geen ander. Daarbij zijn onze taxichauffeurs allemaal in het bezit van de papieren die nodig zijn om als taxichauffeur te mogen werken. Wij werken met vaste tarieven.

Speciaal Schipholvervoer

Wij verzorgen ook het vervoer van en naar de luchthaven Schiphol. U hoeft bij Taxi Amsterdam Noord slechts uw vluchtnummer aan te geven en wij zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven komt voor uw vertrek en wij komen u op elk tijdstip in het etmaal ophalen wanneer u weer aankomt op Schiphol. Een taxi in Amsterdam Noord bestellen voor de luchthaven kan gewoon niet gemakkelijker. Wij kunnen er tevens voor zorgen dat uw zakenrelaties op Schiphol worden opgehaald of worden weggebracht naar de luchthaven Schiphol door onze representatieve chauffeurs.

Regelmatig vervoer ook geregeld

Heeft u vaker een taxi in Amsterdam Noord nodig? Bijvoorbeeld voor een therapie of een ziekenhuisbezoek? Dat kunnen wij ook regelen voor u. Wij kunnen met u vaste afspraken maken over de tijden dat u de taxi nodig heeft en wij zorgen dat uw taxi altijd beschikbaar is. U kunt er bij ons ook op rekenen dat u de taxi niet hoeft te delen met andere passagiers. Zoekt u dus een taxi in Amsterdam Noord voor regelmatig vervoer dan bent u bij ons in goede handen.

Bel ons om nu te reserveren

Zoekt u een taxi in Amsterdam Noord die tevens vaste tarieven aanbiedt? Doe dat niet langer en bel ons op om nu uw taxirit te reserveren. Wilt u van tevoren uw taxirit reserveren? Dat kan ook. Geef ons aan wanneer en waar u opgehaald wilt worden en wij zorgen ervoor dat u veilig bij ons de rit kunt maken naar uw bestemen.